Fondatori

mirceaMircea Munteanu

Este proprietarul primei culturi de rubarbă din România.

Altfel, experiența sa profesională se poate măsura în 14 ani de studii și cercetări sociologice, dar în special politice, ca proprietar al unei firme de cercetări sociologice. Rezultatele unora dintre aceste cercetări au stat la baza elaborării lucrării sale de doctorat în sociologie.

De asemenea a fost implicat în proiecte de media, finanțări nerambursabile și activități de sprijinire și dezvoltare a mediului economic.
Pentru a promova conceptul de Cloud Computing în România, pentru a facilita accesul companiilor românești la soluții de gestiune a afacerilor livrate în sistem Cloud Computing, dar și pentru a sprijini întreprinderile de tip start-up, a fondat Asociația TransilvaniaCLOUD, al cărei președinte este.

endreSzabó Endre

Informatician cu o experiență de peste 15 ani în domeniu.
Domeniile de care se ocupă în mod deosebit sunt: document managment,project management,sisteme erp şi nu în ultimul rând de securitatea sistemelor informatice.
Fiind pasionat de conceptul cloud computing s-a alăturat echipei Transilvania Cloud. Nu a precupeţit nici un efort pentru a-şi aduce contribuţia la dezvoltarea sistemelor informatice bazate pe cloud computing.
Endre Szabo rămâne o pagină deschisă, un subiect inepuizabil, prin prisma activităţii, a eforturilor realizate de acesta în slujba sistemelor informatice, asupra căruia vom mai zăbovi şi cu altă ocazie.

ancaAnca Paula Naseba

Cu un nume desprins parcă din cartile lui Dostoievski, Anca are un caracter invers proporțional cu impresia de fire romantică pe care o lasă la prima vedere.
ONG-urile, proiectele și studiile sociologice la care a participat i-au aratat că indivizii sunt plini de resurse și pot fi modelați cu multă răbdare și creativitate.
În timp a ajuns la concluzia că e bine să fii cu capul în nori și picioarele pe pământ.
PĂLĂRIERUL CEL NEBUN: Am luat-o razna?
ALICE: Mi-e teamă că da. Eşti nebun de legat. Dar dă-mi voie să-ţi spun un secret. Cei mai buni oameni sunt aşa.
(Alice în Țara Minunilor, Lewis Carroll)