Felhőszolgáltatásról

Mi a felhőszolgáltatás?

A felhőalapú számítástechnika (angolul Cloud computing) megosztott szolgáltatások, alkalmazások, információ-hozzáférési és adattárolási módok összessége, amely anélkül működik, hogy a felhasználónak feltétlenül ismernie kellene az ezen szolgáltatásokat nyújtó rendszerek fizikai helyét és konfigurációját. Az angol nyelvű fogalom és kifejezés használata a 2006-2007 években terjedt el a gyakorlatban. Az ügyfél számára szükséges összes eszköz/alkalmazás/adatbázis a szolgáltató kiszolgálóin található. A számítástechnikai szolgáltatások nyújtásának ez a típusa minimális befektetést feltételez az információs és kommunikációs technológiai infrastruktúrába (saját terminálok: személyi számítógép, okostelefon, táblagép, laptop; internetkapcsolat és hálózat) a végfelhasználó részéről.

Miért vásárolna magának felhőszolgáltatást?

A felhőalapú számítástechnika a legértelmesebb módja annak, hogy élvezhessük a szolgáltatások, alkalmazások és adattárolás előnyeit az infrastruktúrába és zárt forráskódú szoftverbe való befektetés nélkül. Ez a mód a biztonságot, a működőképességet, a gyors implementációt és a legkisebb költségeket biztosítja, a szolgáltatás havi bérlet alapján vásárolható meg, és az ügyfél tevékenységének sajátosságai és dinamikája szerint konfigurálható.

Miért vásárolna magának transilvania cloud szolgáltatást?

Erdély olyan multikulturális jellemzők összességét jelenti, amelyek pozitív módon tükröződnek az ebben a földrajzi térségben kínált termékekben és szolgáltatásokban. Az Elastoffice a felhőalapú számítástechnikában alkalmazható különböző szoftvermegoldásokat kínál. Az Elastoffice vállalatcsoportnak több mint 5 éves tapasztalata van az OpenERP és a SaaS fejlesztésében és implementációjában, valamint egy több mint 30 szakemberből (tanácsadók és programozók) álló csapattal rendelkezik marosvásárhelyen, amely készen áll arra, hogy bármely pillanatban segítséget nyújtson Önnek, hogy maximális hatékonysággal használhassa a szolgáltatást.