Cloud computing

Ce este Cloud?

Cloud computing reprezintă un ansamblu distribuit de servicii, aplicații, acces la informații și stocare de date, fără ca utilizatorul să aibă nevoie să cunoască neapărat amplasarea și configurația fizică a sistemelor care furnizează aceste servicii. Conceptul și termenul englez au apărut în practică prin anii 2006-2007. Toate instrumentele/aplicațiile/bazele de date necesare clientului sunt gazduite pe serverele furnizorului. Acest tip de furnizare a serviciilor informatice presupune investiții minime în infrastructură TIC (termilale proprii: PC, smartphone, tabletă, laptop; conexiune internet și rețea) pentru clientul final.

De ce ți-ai lua Cloud?

Cloud computing este cea mai inteligentă modalitate de a beneficia de avantajele utilizării serviciilor, aplicațiilor sau stocării datelor fără investiții în infrastructură și software proprietar. Această modalitate asigură securitate, funcționalitate, implementare rapidă și cele mai mici costuri, serviciul fiind achiziționat pe bază de abonament lunar, configurabil pe specificul și mai ales dinamica activității clientului.

De ce ți-ai lua TransilavaniaCloud?

Transilvania înseamnă un sumum de caracteristici multiculturale ce se reflectă pozitiv în produsele și serviciile oferite în acest spațiu geografic. Elastoffice furnizează diverse soluții software utilizabile în Cloud Computing. Grupul de companii Elastoffice are o experientă de peste 5 ani în dezvoltarea și implementarea OpenERP și a principiului SaaS, lucrând cu o echipă de peste 30 de specialiști (consultanti și programatori). De asemenea deținem o echipă de intervenții și suport în Tg-Mureș gata să vă sprijine în orice moment, în așa fel încât să utilizați cu maximă eficiență atât soluțiile propuse cât și conturile dvs. în SaaS.