Október 28-án Kiss Attilával, az Elastoffice Románia cégvezető igazgatójával, részt vettünk a Cégek Országos Top Listája ( Topul National al Firmelor) elnevezésű rendezvényen, amelyet A Romániai Magán Kis és Középvállalkozások Országos Tanácsa ( CNIPMMR) szervezett.

A rendezvényen, melyre a Parlament Palotájában került sor, több mint 800 kis és középvállalkozó jelent meg.

Minden találkozón, konferencián, amelyen részt vettem hangoztattam, hogy a nyílt forráskodú, CLOUD COMPUTING rendszerben elérhető ERP fejlesztések forradalmi újításnak számítanak az IT iparban, elérhetővé teszik az ilyen jellegű szolgáltatásokat olyan kis és középvállalkozások számára, akik mostanáig nem engedhették meg maguknak, hogy terveikbe iktassák egy ilyen rendszer használatát.

Ime, most eljött az ideje, hogy hivatalosan is elismerjék törekvéseinket. Az egyik legrangosabb és legrégebbi egyesülete a romániai kis és középvállalkozóknak, a CNIPMMR, átnyújtott az Elastoffice Románia-nak egy különdíjat: „A legjobb, kis és középvállalkozások számára kifejlesztett, ERP típusú IT menedzsment szolgáltatás “ díját.

A Transilvania CLOUD Egyesület ezúton is gratulál az Elastoffice Románia-nak a kapott elismerésért és azért ahogy sikerült nekik szolgáltatásaikat egy olyan piac fele irányítani, amelyet a romániai IT ipar elhanyagolt.

foto premiu cnipmmr