Projektek

Kis és kezdő vállalkozásoknak nyújtott támogatás.

A TransilvaniaCLOUD megalapításakor kitűzött célok megvalosítása érdekében tárgyalásokat folytattunk az Elastoffice Romania céggel egy olyan CLOUD típusú ERP rendszerben működő termék és szolgáltatáscsomag kidolgozására, amely vonzó legyen a kis és középvállalkozóknak, minimális szinten fedezze a szükséges funkciókat, ugyanakkor alcsony áron jusson a felhasználóhóz.

Együttműködésünk eredményeképpen a következő funkcionalitásokkal rendelkező software csomag körvonalazódott:

- Customer Relationship Management (CRM) modul: lehetővé teszi az érdeklődök regisztrálását, a lehetőségek igazolását, az ügyfelekkel folytatott párbeszéd követését, stb.
- Pénzügyi modul: számlakibocsátás és az ezekhez kapcsolódó pénzügyi tranzakciók követése
- Közös Naptár modul: lehetővé teszi egy közös naptár létrehozását, amelyben a rendszer összes felhasználója szerepel, szinkronizálja ezek tevékenységét, stb.
- GTD modul (Personal Task Manager) – a rendszer testreszabása okostelefonokra (iOS, Android)
- a Pénzügyi modul kivételével mindegyik hozzáférhető lesz okostelefonon is eoSmart néven.

A bemutatott csomag ára 29 eur/hó 3 felhasználónak. Amennyiben több felhasználót igényelnek, ezek ára 9 eur/ felhasználó. A Bug fixing ingyenes, a kiegészítő támogatás ára 9 eur/ 15 perc , amely ticketing rendszeren keresztül van biztosítva.

A Start-UP típusú vállalkozások (megalakulástól számított max. 2 év) kedvezményes áron juthatnak a csomaghoz: 19 eur/ hó 3 felhasználóval, 7 eur/ hó az igényelt plusz felhasználókért.

A rendszereket a TransilvaniaCLOUD biztosítja, a felhasználók fiókjai a www.transilvaniacloud.ro oldalon on-line aktiválódnak, a kifizetés online kifizetés-kezelőkön keresztül történik. A rendszer román, magyar, német, angol és rroma nyelven lesz elérthető. A technológiát az Elastoffice AG biztosítja, minden adat tárolva és védve lesz az Elastoffice AG saját Private Cloud rendszerében.

A Standard csomag használatának megkönnyítése érdekében létrehoztuk a következő használati útmutatót: