Proiecte

Sprijin pentru întreprinderile mici și Start-up

Pentru a-și îndeplini unul dintre obiectivele fixate la înființare, TransilvaniaCLOUD a derulat negocieri cu Elastoffice Romania SRL, în vederea creării unor produse/pachete de software de tip ERP livrate în CLOUD, care să fie atractive pentru companii mici/medii, să acopere o arie minimă de funcționalități cerute, și de asemenea să poată fi livrate la un preț redus.

Astfel s-a preliminat până acum un pachet de software care are următoarele funcționalități:

  • modul de Customer Relationship Management (CRM): funcțiile acestui modul permit înregistrarea lead-urilor, confirmarea oportunităților, urmărirea comunicării cu clientii, etc.
  • modul de Financial: funcțiile acestui modul permit emiterea de facturi și urmărirea încasării acestora
  • modul de Calendar comun: funcțiile acestui modul permit realizarea unei agende comune tuturor utilizatorilor sistemului, sincronizarea activității acestora etc.
  • modul de GTD (Personal Task Manager)- optimizare pentru smartphone (iOS, Android) a sistemului livrat.
  • toate modulele, exceptând Financiar-Facturare, vor fi disponibile și pe smartphone, sub denumirea de eoSmart.

Prețul la care este livrat acest pachet de software este de 29 eur/lună pentru 3 useri, iar pentru fiecare user în plus se plătește 9 eur/lună. Bug fixingul este gratuit, dar suportul suplimentar se livrează prin sistem de ticketing cu tariful de 9 eur/15 minute de muncă.

Acest pachet va fi livrat pentru întreprinderile de tip Start-Up (maxim 2 ani de la înființare) la un preț special de 19 eur/lună pentru 3 useri, iar cu 7 eur/lună va fi taxat fiecare user în plus.

Sistemele vor fi livrate către clienți prin Asociația TransilvaniaCLOUD, conturile de user fiind activate on-line de pe www.transilvaniacloud.ro, plata urmând a se face electronic prin procesatori de plăți on-line. Sistemele vor fi disponibile cu traduceri ale meniurilor de utilizator în limbile română, maghiară, germană, engelză și rromani. Tehnologia este oferită de Elastoffice AG, iar toate datele vor fi stocate și asigurate cu back-up în sistemul propriu de Private Cloud al Elastoffice  AG.