TransilvaniaCLOUD a participat cu succes la  o nouă ediție BusinessDays. Tema primei conferințe a fost ”Inovația ca driver al creșterii economice.” În acest context am vorbit despre faptul că sectorul IT&C este azi vârful de lance al inovării, iar majoritatea acestor inovații și procese inovatoare servesc ca input pentru cvasitotalitatea celorlalte ramuri ale activității economice.

mir_business_days_tm_2014_01  mir_business_days_tm_2014

 

Am subliniat faptul că OpenSource și SaaS(cloud) sunt soluții din interiorul industriei IT&C, care permit azi practic accesul oricărui IMM la servicii de gestiune a intreprinderii, în sistem CLOUD. Pe scurt, tendința CLOUD pentru IMM nu era posibilă fără aceste inovații.

Am mai vorbit și despre Inovarea Socială, ca tematică de reflecție și acțiune a antreprenorilor, managerilor și investitorilor, pentru că în opinia noastră, mediul economic trebuie să fie conectat la societate mult mai complex. Nu doar prin prisma resurselor ce le utilizează din societate, și a produselor/serviciilor ce le livrează societății.

A avut și un workshop foarte util pentru a explica mai pe larg beneficiile pe care le primesc IMM-urile atunci când decid să acceseze servicii de tip ERP în sistem CLOUD. Inclusiv posibilitatea de finanțare nerambursabilă din fondurile UE, pe exercițiul bugetar 2014-2020.