În 28 octombrie am participat alături de Dl. Kiss Attila – CEO Elastoffice Romania, la Topul Național al Firmelor, organizat de Consiliul Național al Intreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România-CNIPMMR.

La acest eveniment, desfășurat la Palatul Parlamentului-București, au participat reprezentanții a peste 800 de IMM-uri din toată țara.

Așa cum am afirmat tot timpul, la toate conferințele și workshop-urile unde am participat, oportunitatea oferită de dezvoltarea de ERP-uri pe platformă de tip open-source, combinată cu livrarea/achiziția acestui serviciu în sistem de CLOUD COMPUTING, constituie o adevărată ”revoluție” pe piața serviciilor de IT, deschizând acces la aceste tipuri de servicii pentru IMM-uri care până nu demult nu-și permiteau să se gândească la un asemenea sistem.

Iată că a venit acum și o recunoaștere oficială acestui fapt. Una dintre cele mai prestigioase și mai vechi structuri asociative a IMM-urilor din România, CNIPMMR, a acordat societății Elastoffice România un premiu special pentru ”Cea mai bună ofertă de servicii de gestiune informatică de tip ERP pentru IMM-uri.”

Și noi, asociația Transilvania CLOUD, ținem să felicităm Elastoffice România pentru acest premiu, dar mai ales, pentru modul în care au înțeles să se orienteze cu servicii spre o piață oarecum neglijată până acum de alți jucători din IT-ul românesc.

foto premiu cnipmmr