Lumea open source se mișcă mult mai repede și mai eficient decât sistemele clasice, închise. Este un truism. Mai ales pentru progresiștii din IT.

Iată că la câțiva ani de la lansare și după un real succes în a concura cu sisteme clasice de ERP, OpenERP trece la alt nivel.

Sub numele de Odoo (www.odoo.com) se oferă servicii pentru procese de gestionare a afacerilor care depășesc definirea clasică a unui ERP.

De ce? Pentru că:

  • serviciile sunt accesibile pentru orice tip de firmă- dacă nu în varianta standard atunci customizarea este extrem de rapidă și ieftină și practic infinită.
  • serviciile sunt pentru orice buget- plătești în funcție de modulele de care ai nevoie și numărul celor ce le vor utliza.
  • serviciile sunt accesibile de oriunde și oricând, dacă ai conexiune de internet pe desktopul/laptopul/tableta ta.

 

TransilvaniaCLOUD, pentru îndeplinirea obiectivului ei principal, acela de-a populariza utilizarea de către IMM-uri a soluțiilor de gestiune a afacerilor în sistem de CLOUD computing, derulează mai multe proiecte cu Elastoffice Romania (www.elastoffice.com), partener al Odoo pentru Romania, Ungaria și Elveția.

Elastoffice Romania a creat localizările naționale pentru România și Ungaria, în acest fel putând oferi soluții de gestiune a afacerilor în CLOUD, bazate pe platforma open source Odoo, pentru o gamă largă de activități economice ca de exemplu: producție de medicamente, web shop intregrat nativ cu baza de date, construcții și management al imobilelor, management de flotă, gestiunea documentelor din perspectiva proceselor de management.